parallax background

PROGRAM

Naša programska šema je radjena po najsavremenijim svetskim standardima, pri čemu je prilagodjena za područje koje naša radio stanica pokriva radio signalom. Program se emituje 24 sata dnevno i podrazumeva 100% autorski program. Programska šema sadrži širok dijapazon emisija iz svih oblasti života i društva, prilagodjena za sve uzraste.


U REALIZACIJI SU:

 • Informativni program, obilje informacija iz grada i okoline

 • Komercijalni program

 • Kultura

 • Obrazovanje

 • Program za decu

 • Program za omladinu i najstarije

 • Program za nacionalne i verske manjine, socijalno ugrožene strukture i strukture sa posebnim potrebama

 • Sportski

 • Naučni

 • Edukativni

 • Kontakt program preko fiksne telefonije, nekomercionalni program


Širok dijapazon emisija na različite teme (ekologija, ekonomija, medicina, psihologija i mnoge druge)
ZIMSKA SEZONA PONEDELJAK UTORAK SREDA ČETVRTAK PETAK SUBOTA NEDELJA
07:00-09:00 Jutarnji program.
Najnovije lokalne i ostale vesti.
*Jutarnji program
**Fleš:VESTI
Najnovije lokalne i ostale vesti
***TOP 20 strane i domaće muzike
THE BEST OF EVERGREEN
09:00-09:45 Emisija o agraru AGRO DAN
10:00-12:00 KULOARSKE PRIČE ŠOU BIZ-a I DŽET SETA GRAĐANIN REPORTER

Potrošačka korpica
KULINARSTVO Majstori kulinarstva “NARODNI KUVAR” TURISTIČKI VODIČ Emisjia o turizmu u Srbiji i drugim balkanskim destinacijama Moj Grad (emisija posvećena lazarevačkim lokalnim dešavanjima iz sveta kulture Biblioteka - Emisija o knjizevnosti - (čitanje knjiga, kritike) kontakt emisjia sa gostma EMISIJA ZA DECU - RAZBIBRIGA
13:00-14:00 Emisija posvećene zdravlju i očuvanje životne sredine: Ekologija. EKO-LAB Bilboard scena Emisije iz sveta nauke i obrazovanja
15:00 FLEŠ VESTI GALAXY:Info
14:00-15:30 Tema dana Emisije iz sveta nauke, Gost sa povodom Narodna Riznica (emisija posvećena očuvanju tradicije)
15:30-16:00 BUĐELAR - Emisija o ekonomiji Naučni stavovi (emisja posvećena nauci) Naučni stavovi (emisja posvećena nauci)
16:00 VREMENSKA PROGNOZA
16:15 SPORT FLEŠ SPORT FLEŠ
16.30-17:30 SAVET DANA SAVET DANA SAVET DANA TURISTIČKI VODIČ Emisjia o turizmu u Srbiji i drugim balkanskim destinacijama
18:00-18:15 FLEŠ VESTI GALAXY:Info
18:15-19:00 MUZIČKO ZABAVNI PROGRAM
19:00-20:00 ČAS MUZIČKE ISTORIJE ČAS MUZIČKE ISTORIJE ČAS MUZIČKE ISTORIJE
20:00-20:10 FLEŠ VESTI GALAXY:Info VEČE SA Radio DRAME
20:15-22:00 U CENTRU PAŽNJE (Emisija o Društveno osetljivim grupama-socijalne teme) MUŠKE PRIČE Galaktička škola Rock&Rolla LAZAREVAC I STARA DOBRA VREMENA ŽENSKA POSLA
22:00-00:00 MUZIČKO ZABAVNI PROGRAM
00:00-03:00 POZIV U PONOĆ
Tel.fiksno biranje tematskog karaktera
POZIV U PONOĆ
Tel.fiksno biranje tematskog karaktera
POZIV U PONOĆ
Tel.fiksno biranje tematskog karaktera
03:00 - 07:00 NOĆNI PROGRAM
Jutarnji program

Najfiniji deo radijskog programa, osmišljen tako da slušaocima ponudi široku lepezu informacija od opšteg značaja iz grada i okoline uz miks najlepše evergrin, bluz i rok muzike, kako domaće, tako i strane. Delovi programa će, takođe, uz odredjene tematske celine ili rubrike imati i zabavan karakter, uz obavezne nagradne igre i kontakte sa slušaocima.


Dečija emisija

Umeće je sa decom stvarati priče, s njima razgovarati i pridobiti njihovu pažnju. Naša ideja je da mailšanima pružimo priliku da kroz dečiju emisiju dobiju svoj medijski prostor u kojem mogu da izraze svoj talenat i potrebe, kao i da nauče nešto novo i korisno. Akcenat stavljamo na stručni kadar (voditelja) koji će ovu emisiju sprovesti u delo.


„Galaxy:INFO“

Info servis koji obuhvata informativne emisije u kojima se emituje odredjeni specijalni materijal sa kojim se obaveštava i informiše javnost o aktivnostima kako lokalnih gradskih opština tako i javnih preduzeća i ustanova iz oblasti razvoja, investicija, političkog i javnog života, obrazovanja, kulture i sporta.


Buđelar

Emisija u kojoj su glavne teme biznis, ekonomija, finansije, poslovni razvoj, održivost i drugo. Ova emisija Vas uči o svetu poslovanja, bilo da ste preduzetnik ili radnik, naučiće Vas kako pametno da trošite novac, ali i kako da ga sačuvate.


Radio drame

Radio drama je oblik audio priče koja se prenosi putem radio talasa. Kako nema vizualnu komponentu, radio drama se oslanja na dijalog, muziku i zvučne efekte kako bi pomogla slušaocu da stekne što bolji utisak o priči.


STRUKTURA PROGRAMA

Dobijanjem frekvencije za ovu radio stanicu, čija su programska šema, struktura programa i sveukupan biznis plan posebno pohvaljeni od članova saveta REM-a, cilj nam je da zajedničkim snagama sa Vama kao poslovnim partnerima i prijateljima ove kuće, formiramo stabilnu i stručnu ekipu, kako bi se planirana programska šema u potpunosti I profesionalno sprovela u delo.

Prilikom izrade programske šeme vodili smo računa da zadovoljimo sve kriterijume regiona, odnosno sredine u kojoj živimo.

Novim Zakonom u stavu IV (OPŠTI PROGRAMSKI STANDARDI) Opšte obaveze emitera u odnosu na programske sadržaje i clanom 68. opšti programski standardi, pomoglo je mnogima pa i nama:

• Tehnički se kvalitetno opremiti
• Obezbediti kvalitetan kadar
• Napraviti realnu programsku koncepciju i strukturu

Pritom se strogo pridržavati opštih zakonskih propisa gore navedenog zakona:

1. Obezbediti slobodno, potpuno i blagovremeno informisanje gradjana, pogotovo servisnim informacijama
2. Primena evropskih i domacih standarda
3. Preneti važna saopštenja hitne prirode, koja se odnose na ugroženost života, zdravlja i bezbednost života i imovine
4. Doprinos na podizanju opste kulture gradjana
5. Doprinos na očuvanju nacionalnih i verskih tradicija
6. Obezbediti potpunu sigurnost da se ne emituje ono što će svojom sadržinom ugroziti ličnost, naciju, državu, bilo šta ili bilo koga